JM Pitkänen Oy / KaideX

Laadukkaat terassikaiteet ja -lasitukset kotimaiselta perheyritykseltä mittatilaustyönä!

Yrityksemme päätuoteryhmiin kuuluvat terassilasitukset ja pergolat sekä lasi- ja alumiinikaiteet. Meiltä saat lisäksi kaikki tuotteisiimme liittyvät asiantuntija- ja suunnittelupalvelut sekä tarvittaessa asennuksen avaimet käteen periaatteella. 

Kotimainen, laadukas terassilasitus tai pergola on tosi mukava lisä pihamaalle. Terassilasituksissa käytämme Suomen Glasluckanin Avainlippu-merkillä varustettuja tuotteita omien tuotteidemme lisäksi. 

Yrityksemme Kaidex-X tuotemerkillä valmistettavat lasi- ja alumiinikaiteet ovat niin ikään Avainlippu-tuotteita. Alumiinista valmistetut rungot valmistetaan Alajärvellä. Kokoonpano tehdään puolestaan Kyyjärvellä vuonna 2022 käyttöönotetuissa tuotantotiloissa. Perinteet on pitkät, sillä alumiinin kanssa olemme työskennelleet ja työstäneet sitä jo 1990 -luvulta lähtien.

Tutustu tuotteisiimme osoitteessa www.kaidex.fi tai Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä, johon avasimme Showroomin vuonna 2023. Olemme mukana myös messuilla ja erilaisissa tapahtumissa - seuraa ilmoitteluamme.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

JM Pitkänen Oy / KaideX
Tervaniementie 85a
43700
Kyyjärvi
Käyntiosoite
Linjalantie 1
040 - 5814675
posti@kaidex.fi
Janne Pitkänen
toimitusjohtaja / yrittäjä
040-5814675
janne.pitkanen@kaidex.fi
Niko Pitkänen
Myynti
045-6352241
niko.pitkanen@kaidex.fi

Showroom Kauppakeskus Paletissa - tervetuloa tutustumaan!